Ambachtelijk brouwen

Voeg expertise en professionele brouwapparatuur toe aan uw passie voor ambachtelijk brouwen. Alfa Laval kan u helpen tijdens uw unieke reis van het ambachtelijk brouwen en uitdagingen helpen overwinnen. Of u nu op zoek bent naar een consistentere kwaliteit, een hogere productie, of andere verbeteringen. Maar ook als u gewoon nieuwe apparatuur vanaf de eerste keer juist geïnstalleerd wilt krijgen, hebben wij de juiste brouwapparatuur, en de ervaring, kennis en gedeelde passie om u te helpen.

Craft brewing solutions

Verbazingwekkende, opvallende bieren

  • Oplossingen voor alle brouwers ontwikkeld door diegenen die hun vak kennen
  • Bewezen successen met hogere opbrengst en lager water- en energieverbruik
  • Flexibiliteit om snel nieuwe trends in ambachtelijk brouwen aan te boren
  • Een wereldwijd servicenetwerk van professionele brouwerspecialisten om u te ondersteunen met brouwapparatuur, systemen en expertise.

Brouwapparatuur op elke schaal

Onze beproefde ambachtelijke brouwapparatuur en oplossingen, van individuele componenten en procesmodules tot kant-en-klare projecten, zijn ontworpen en vervaardigd voor onafhankelijke lokale bierproducenten en wereldwijde ambachtelijke brouwerijen om de bierkwaliteit te verbeteren, de productie te optimaliseren, de kosten te verlagen en de impact op het milieu te verkleinen. Door een strakkere controle over uw brouwerij en uw kosten onder controle te houden, kunnen wij u helpen om verbluffende, opvallende bieren te produceren.

.

Ambachtelijk brouwproces

Diagrama de flujo del proceso de elaboración de cerveza artesanal
.
.

Overwin uitdagingen in het brouwproces met onze brouwapparatuur

Procesverbetering is een dagelijkse realiteit voor brouwers, helemaal vanaf de brouwzaal tot de verpakking. Stapsgewijze verbeteringen in wortopbrengsten, bierverlies of waterverbruik kunnen op lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren. Bekijk hoe onze expertise, oplossingen en individuele componenten voor elke stap in het proces veel voorkomende problemen in het brouwproces helpen voorkomen en overwinnen.

 

.

Brouwzaal

Wort recupereren, afval verminderen, energie besparen en efficiëntie en hygiëne in de brouwzaal verbeteren.

Industrial equipment for brewhouse efficiency 640x360

Koude blok

Recupereer bier, verkort de fermentatie- en rijpingstijd, verbeter het gistbeheer, de bemonstering en veel meer.

Brewing a better yeast 640x360

Filteren en behandelen

Vermijd bederf, verbeter de bierkwaliteit en diversifieer uw producten.

Beer filtration 640x360

Voorbereiding van lijnen en reiniging

Optimaliseer de reiniging en voorbereiding van leidingen.

Utilities and cleaning 640x360
.
.

Brouwapparatuur om optimaal ambachtelijk bier te brouwen

Het ambacht van het bierbrouwen combineert complexe processen met creatief kunstenaarschap. Het samenbrengen van brouwtheorie en praktisch ambachtelijk brouwen komt met de ervaring om oorzaken van problemen te herkennen en de expertise te hebben om daarop te reageren. Hier kan de combinatie van expertise voordelen opleveren voor de brouwzaal tot de verpakking. Beheers en voorkom problemen met de juiste brouwapparatuur en de juiste toepassing. Bekijk onze oplossingen voor proceskennis en ambachtelijke brouwerijen.

.
.
.

Tevreden klanten

Boston Beer Company

Beer Company

Een van de eerste dingen die we installeerden, was een Brew-separator van Alfa Laval. Alfa Laval was ook bereid om een ​​groot deel van het projectbeheer op zich te nemen. Ze hebben met succes het volledige proces geleid en hebben ons bijgestaan met technische ondersteuning. 

David Grinnell,Vice President van Brewery Operations,The Boston Beer Company, VS

Lees verder

Harpoon Brewery

Harpoon Brewery Iso-Mix

Het Iso-Mix-systeem biedt ons een snelle, consistente manier om het CO2-gehalte en de zwaartekracht aan te passen, evenals andere toevoegingen die minder handmatig werk vereisen en minder risico op vertragingen in onze verpakkingsactiviteiten inhouden.

Al Marzi, Vice President en Chief Brewing Officer, Harpoon Brewery, VS

Lees verder

Amager Bryghus

Met slechts één compacte Brew 80-eenheid kunt u al wat creatiever worden. Nu kan enkel nog uw verbeelding een beperkende factor zijn voor het experimenteren met smaken. Deze apparatuur is veelzijdiger gebleken dan we hadden gedacht. Ze geeft een geweldige boost aan onze creatieve, onconventionele benadering van het brouwen en producten die echt worden opgemerkt in een overvolle markt.

Morten Valentin Lundsbak, oprichter,  Amager Bryghus, Kopenhagen, Denemarken

Lees verder

Rebellion Beer Company

Rebellion beer company

Ik geloof dat ambachtelijk brouwen op een relatief kleine schaal zoals wij dat doen, nog steeds een traditionele kunst is die onderscheidende karaktervolle bieren maakt met behulp van de aloude brouwmethoden, maar gekoppeld aan elementen van moderne technologie, zoals de Brew 80. 

Mede-eigenaar Mark Gloyens, Rebellion Beer Company Ltd. Marlow, Buckinghamshire, Verenigd Koninkrijk

Lees verder

.
.

Wanneer kwaliteit primeert

Ontdek goed ontworpen oplossingen voor ambachtelijke brouwerijen.

Boston Beer case 640x360
.
.

Laten we afspreken

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

.
Hero brew 20 1920x480 181130 v1

Uw passie verdient het beste

Introductie van Brew 20 voor brouwerijcafés en microbrouwerijen