Water with oil bubbles

Management van industriële vloeistoffen

Management van industriële vloeistoffen

Management van industriële vloeistoffen: van exploitatie tot milieu

Alfa Laval centrifugale schotelcentrifuges zijn extreem efficiënt zijn voor het verwijderen van fijne vaste deeltjes en vloeibare verontreinigingen uit verschillende soorten servicevloeistoffen. Met een investering in een separator van Alfa Laval voor het reinigen van uw verontreinigde vloeistoffen, hebt u een uitstekende driefasenscheiding van water, olie en deeltjes in één continue bewerking. Hierdoor kunt u uw operationele kosten verlagen en een gezondere werkomgeving creëren. Als oorspronkelijke uitvinders van de schotelcentrifuge, zorgt Alfa Laval's 130 jaar ervaring ervoor dat we niet alleen de kennis hebben om de beste apparatuur te leveren om aan uw behoeften te voldoen, maar ook de nieuwste ontwikkelingen in scheidingstechnologie die uw activiteiten ecologisch verantwoord en intrinsiek veiliger maken.

 

Ontdek onze producten voor het reinigen van industriële vloeistoffen op waterbasis

Ontdek onze producten voor het reinigen van industriële vloeistoffen op oliebasis

Alfie_AlfaPure_640x360.png

Voordelen van een separator:

  • Verlengt de levensduur van vloeistof en apparatuur

  • Biedt lage TCO (total cost of ownership)

  • Minimaal onderhoud voor meer uptime van het proces

  • Verwijdert zowel verontreinigende vloeistoffen als fijne vaste stoffen in één stap

  • Verlaagt de verwijderingskosten voor verbruikte vloeistoffen en cartridges

.

Industriële vloeistoffen op waterbasis in metaalverwerkende industrieën

Koelvloeistoffen

Koelvloeistoffen op waterbasis, of koelvloeistofemulsies, worden doorgaans gebruikt in de metaalverwerkende industrie en de werkzaamheden die hier worden uitgevoerd. Belangrijke factoren voor de levensduur van de vloeistof en de kwaliteit van het gereedschap is het schoonhouden ervan. Alfa Laval heeft een reeks separatoren die koelvloeistoffen effectief recyclen door zowel trampolie als kleinere deeltjes uit de vloeistof te verwijderen.

coolant cleaning 640x360

Snijvloeistoffen

Alfa Laval levert een breed scala aan vloeistofreinigingsoplossingen voor de metaalverwerkende industrie. Alle metaalbewerkingsprocessen, van snijden tot vormen, profiteren van een efficiënte reiniging van de servicevloeistof. Een constante kwaliteit van de vloeistof is essentieel voor de kwaliteit van het eindproduct.

industrial fluids cleaning

Wasvloeistoffen

Het vervangen van wasvloeistoffen is duur vanwege de steeds hogere verwijderingskosten en productiestilstand. Efficiënte scheiding van schadelijke componenten uit de wasvloeistof verlaagt de verwijderingskosten, zorgt voor eindproducten van hogere kwaliteit, een betere werkomgeving en een duurzamere productie.

wash liquid cleaning
.

.

Servicevloeistoffen op oliebasis in machines en productie

Smeermiddel- en minerale olie

De kwaliteit van smeermiddelen, zoals minerale en synthetische oliën, bepaalt de levensduur en het productiviteitsniveau van de apparatuur. Schone smeerolie behoudt zijn kwaliteit in de loop der tijd en is essentieel voor een gezond, probleemloos proces. We bieden veel opties voor het verwijderen van smeerolie uit water en deeltjes om de levensduur van de olie te verlengen.

Bubbles in yellow oil

Snijolie

Hoogwaardige snijolie-emulsie verbetert de prestaties en verlengt de levensduur van het gereedschap bij veel snij- en boorwerkzaamheden. Met een schotelcentrifuge van Alfa Laval kunt u uw snijolie efficiënt recyclen en de vervangingskosten verlagen door in één handeling vloeibare en vaste verontreinigingen uit de vloeistof te halen.

oil 640x360

Hydraulische olie

De levensduur van de olie is afhankelijk van omstandigheden zoals temperatuur, deeltjes en watergehalte. Als de olie schoon blijft, verlopen de werkzaamheden zoals gepland. We bieden een reeks separators om de hydraulische vloeistoffen efficiënt te reinigen van deeltjes en waterverontreiniging, waardoor de productiekosten laag blijven en de waardevolle eigenschappen van de oliën behouden blijven.

Hydraulic oil cleaning 640x360
.

.

Separatorservicekits en reservedelen

Een separator van Alfa Laval gaat tientallen jaren mee als er goed voor wordt gezorgd. We bieden hoogwaardige servicekits voor separatoren en duurzame onderdelen die bedoeld zijn om het onderhoud te vereenvoudigen, de productiviteit te verhogen en de uptime te maximaliseren. Onze servicekits bevatten alles wat nodig is voor elke specifieke service zoals beschreven in uw handleiding, met originele reservedelen en een uitgebreid pakket met gedetailleerde service-instructies. Ontdek ons serviceaanbod voor onze separatoren voor het reinigen van industriële vloeistoffen en bezoek onze webshop om uw kit vandaag nog te bestellen!

service kits 640x360
.

Webshop bezoeken

De Alfa Laval webshop helpt u bij het zoeken, selecteren en het opvragen van offertes voor de beste oplossing voor effectieve reiniging van koelvloeistoffen, wasvloeistoffen en smeerolie. Ga naar de online catalogus en vind nu de producten en onderdelen die u nodig hebt. Als de producten niet zichtbaar zijn voor uw land, vul dan het contactformulier in.

guy with a phone
.

Neem contact op om te kijken wat het beste bij u past!

Centrifuges presteren beter dan andere technologieën wat betreft het reinigen van industriële vloeistoffen. De investering is sterk afhankelijk van uw proces en eisen. Laat onze expertise u begeleiden naar de juiste technologie voor uw bedrijf.

Deze informatie wordt opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.