Reinigingschemicaliën

Cleaning chemicalsOm ongewenste verontreinigingen veilig van apparatuur te verwijderen, raadt Alfa Laval speciaal ontwikkelde niet-toxische reinigingsmiddelen met weinig milieu-impact aan. Deze zijn grondig getest in ons eigen laboratorium om te waarborgen dat pakkingen en plaatmaterialen niet worden aangetast.

Ons assortiment omvat zeer effectieve zure en bijtende producten voor het verwijderen van de meeste soorten verontreiniging, waaronder zowel zachte als harde afzettingen. Voor het gebruiksgemak zijn er ook reinigingsmiddelen in poedervorm.

Alpacon-reinigers

Een serie zeer effectieve reinigingsmiddelen weinig milieu-impact..

  • Alpacon Multi CIP II werd ontwikkeld voor Cleaning In Place (CIP) van Alfa Laval smeerolie- en brandstofseparatoren. Een schoon schotelpakket zorgt ervoor dat de separatie-efficiency gehandhaafd blijft en waarborgt dat er schone olie naar de motor gaat. CIP vermindert tevens de werkbelasting van uw medewerkers.
  • Alpacon Descalant II - Een geconcentreerd, vloeibaar reinigingsmiddel voor het verwijderen van aanslag, magnetiet, algen, humus, mosselen, schelp- en schaaldieren inclusief mosselen, kalk, roest en andere afzettingen in watersystemen, zoals platenwarmtewisselaars, centrifugaalpompen en separatoren.
  • Alpacon Degreaser II – Een geconcntreerd, vloeibaar reinigingsmiddel voor het handmatig verwijderen van olie, vet, wax of andere verontreinigingen aan de buitenzijde van de apparatuur, vloeren, tankdeksels of andere componenten. Het middel kan tevens gebruikt worden voor het reinigen van de binnenzijde van warmtewisselaars en leidingen in processen waar olie, vet of wax aanwezig is.

AlfaPhos

Een zure reinigingsvloeistof op basis van fosforzuur die specifiek is ontworpen voor het verwijderen van metaaloxiden, roest, calciumcarbonaat en andere anorganische aanslag.

AlfaNeutra

Een krachtige alkalische reinigingsvloeistof die specifiek is ontwikkeld voor het neutraliseren van gebruikte AlfaPhos voordat deze wordt afgevoerd.

AlfaCaus

Een krachtige alkalische reinigingsvloeistof op basis van natriumloog die specifiek is ontwikkeld voor het verwijderen van biologisch materiaal, vet, olie en andere organische afzettingen van warmtewisselaars en aanverwante apparatuur.

Alfa P-Scale

Een zuur reinigingspoeder op basis van sulfaminezuur met een corrosieremmer die bijzonder geschikt is voor het verwijderen van calciumcarbonaat en andere anorganische aanslag.

Alfa P-Neutra

Een alkalisch poeder dat specifiek is ontwikkeld voor het neutraliseren van gebruikte Alfa P-Scale voordat deze wordt afgevoerd.

AlfaAdd

Een neutrale reinigingsversterker gemaakt van een geavanceerde formule van verschillende oppervlakte-actieve middelen. Ontwikkeld voor gebruik in combinatie met AlfaPhos, AlfaCaus en Alfa P-Scale.

   

How can we help you?Neem voor vragen contact met ons op.

Neem contact met ons op

Veiligheidsinformatiebladen - Chemische producten

Safety data sheetsProfiteer van chemische producten die de prestaties van onze apparatuur verhogen. Speciale producten voor:

Smeermiddelen, reinigingsmiddelen - ontkalkingsmiddelen, corrosieremmers, pH-stabilisatoren, vlokmiddelen voor scheiding, lijmen, oppervlakteverbeteraars - reconditioneerders.

Zoek de meest recent bijgewerkte veiligheidsinformatiebladen