Overige chemicaliën

Naast chemische reinigingsmiddelen levert Alfa Laval ook een scala aan andere chemicaliën voor het verbeteren van de separator-efficiency en chemicaliën voor drinkwaterbehandeling. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in onze schotelcentrifuges en zoetwatermakers.

Emulsiebrekers

Alfa Laval levert deze emulsiebrekers om emulsies van olie, water en slurrie te splitsen.

  • Alpacon 009 - Een emulsiebreker op waterbasis voor het ontvetten, reinigen en koelen van procesvloeistoffen.
  • Alpacon 204 - Een demulgatorformulering op waterbasis die bedoeld is voor het splitsen van emulsies in olie, water en slurrie. Het product zorgt voor droge olie en een schone waterfase.   
  • Alpacon 207 - Een demulgatorformulering op waterbasis voor het splitsen van emulsies in olie, water en slurrie met als resultaat droge olie en een schone waterfase. 
  • Alpacon 300Een voorbehandelingsadditief op waterbasis bedoeld voor het splitsen van olie-in-water-emulsies om schoon water met minder dan 15 ppm minerale olie te verkrijgen. Altijd gebruikt in combinatie met Alpacon 302.
  • Alpacon 302 -Een stollings-/vlokkingsadditief bedoeld om olie-in-water-emulsies te splitsen om schoon water met minder dan 15 ppm minerale olie te verkrijgen. Altijd gebruikt in combinatie met Alpacon 300.

Vlokmiddelen

  • Alpacon 017 - Een efficiënt vlokmiddel voor het reinigen van water dat is verontreinigd met deeltjes in recycled autowaswater. Ontwikkeld voor optimale prestaties in combinatie met Alpacon 029.
  • Alpacon 029 - Een niet-corrosieve alkalische pH-aanpasser voor het neerslaan van zware metalen in gehercirculeerd autowaswater. Ontwikkeld voor optimale prestaties in combinatie met Alpacon 017.

Anti-aanslagmiddelen voor ontzilting

Ontwikkeld voor drinkwatertoepassingen

  • Alpacon Altreat 400Een aanslagremmer voor zeewater-ontziltingssystemen die de vorming van anorganische aanslag tegengaat, zoals van calciumcarbonaat en magnesiumhydroxide. Goedgekeurd voor drinkwater door KIWA en NSF.

How can we help you?Neem voor vragen contact met ons op.

Neem contact met ons op

Veiligheidsinformatiebladen - Chemische producten

Safety data sheetsProfiteer van chemische producten die de prestaties van onze apparatuur verhogen. Speciale producten voor:

Smeermiddelen, reinigingsmiddelen - ontkalkingsmiddelen, corrosieremmers, pH-stabilisatoren, vlokmiddelen voor scheiding, lijmen, oppervlakteverbeteraars - reconditioneerders.

Zoek de meest recent bijgewerkte veiligheidsinformatiebladen