Upgrades van Decanteercentrifuges

Decanter upgradeAlfa Laval biedt upgrades aan voor decanters in alle verschillende processen. Deze upgrades verlagen de kosten en verminderen de milieu-effecten.

Backdrive upgrade

Levert over het algemeen elektriciteitsbesparingen van tussen de 15 en 20 procent op, vermindert de onderhoudskosten en optimaliseert de regeling van de decanter. Daarnaast zorgt de backdrive upgrade voor verlaagde geluidsniveaus, snellere reactie op veranderingen in de toevoer, verlaging van de onderhoudskosten en kan leiden tot een drogere slibkoek.

Upgrade van conveyors

Betreft het upgraden van slijtagedelen van conveyors, zoals vervangbare voeringen van toevoerzones, om onderhoud en vervanging van voeringen te minimaliseren. Deze upgrade is beschikbaar voor Alfa Laval en Alfa Laval Sharples centrifuges van minder dan 20 jaar oud

Upgrade met Power Plate

Verlaagt het energieverbruik met tussen de 10 en 25 procent, afhankelijk van de grootte van uw decanter. De Power Plate vangt een gedeelte van de snelheid van de vloeistofafvoer op en stuurt deze in de tegenovergestelde richting van de trommelrotatie. Dit reduceert de totale effluent-snelheid, waardoor het totale energieverbruik afneemt.

 

 

How can we help you?Neem voor vragen contact met ons op.

Neem contact met ons op

Upgrade met 2Touch-automatiseringssysteem

2Touch automation system upgradeVerbetert de regeling van de decanter met een nieuw besturingsplatform dat zowel efficiëntie als snelheid verhoogt. Om informatie over de werking van de decanter te bekijken drukt u gewoon twee keer op het bedieningsscherm. Werkt met meerdere communicatieprotocollen en is (op aanvraag) leverbaar met ingebouwd modem voor IF-monitoring op afstand.