Upgrades van Separatoren

Het upgraden van uw separatoren kan de capaciteit verhogen en energie besparen. Alfa Laval biedt upgrades voor separatoren binnen alle industrieën zoals deze voor de zetmeel- en ethanolindustrie

Zetmeelindustrie

  • Capaciteitsbooster – Eigenaren van Merco 36 separatoren kunnen de capaciteit tot 33% verhogen en tot 25% besparen op electriciteit door een nieuwe rotor te monteren met E-25-nozzle.
  • Energiebesparing – Eigenaren van Merco 30 en 36 separatoren met een rotorkom van Alfa Laval en naafsamenstellingen kunnen tot 25% op electriciteit besparen door de rotor te upgraden en de bestaande nozzle te vervangen door een nieuwe E-25-nozzle

    Alfa Laval Merco H36 and H36B upgrade options

Ethanolindustrie

  • Capaciteitsbooster – Eigenaren van FESX 512 separatoren kunnen upgraden naar FESX 712-specificaties voor meer capaciteit en grotere energiebesparingen. De upgrade omvat een complete demontage om de trommel te hervormen en herconfigureren, de bovenste structuur en versleten onderdelen te vervangen en de machine over te schilderen. 

    Alfa Laval high speed separator upgrade boosts capacity at Brazilian sugar refinery

Overige industrieën

Om de algemene performance van uw processen te verhogen, kan Alfa Laval Service een audit uitvoeren van uw separatoren en maatregelen aanbevelen die de productiviteit verbeteren, de capaciteit vergroten en energie besparen.

How can we help you?Neem voor vragen contact met ons op.

Neem contact met ons op

   

separator 200x250