Marine & Diesel training at the Norwegian Training Centre in Manila

Training voor machinekamerpersoneel

Marine training: In het Norwegian Training Center in Manilla (Filipijnen) bieden we 'hands-on' en theoretische training aan voor Alfa Laval-apparatuur en systemen voor machinekamers.

De training is afgestemd op de behoeften van alle soorten machinekamerpersoneel en wordt door meer dan 500 mensen per jaar gevolgd. Naast de standaardcursussen wordt op verzoek een aangepaste training verzorgd.

Standaardcursussen

Er zijn twee standaardcursussen (Auxiliary Machinery Systems, Modules 1 en 2) die respectievelijk 4 en 5 dagen duren. De cursussen zijn bedoeld om up-to-date en realistische training te geven die de deelnemer de kennis en het vertrouwen geven om veilig en kosten-effectief de hulpsystemen in de machinekamer te bedienen.

Norweigan Training Centre in Manila, Philippines:Lesmethodes

De nadruk ligt sterk op praktische 'hands-on' training, verweven met het gebruik van training video’s, lezingen en discussies.

Verantwoordelijke trainer

Rick Hartley is verantwoordelijk voor onze Alfa Laval-cursussen in Manilla. Hij is een voormalige Alfa Laval-medewerker, een Graduate Marine Service Engineer en heeft veel ervaring met de scheepvaart- en dieselindustrie en onze apparatuur. Rick Hartley werkt tegenwoordig als consultant en runt de Alfa Laval-trainingen in Manilla.

For more detailed information go to RJH Consultancy's web page http://www.rjhconsultancy.com/