Waar wordt de training gehouden?

U kiest de trainingslocatie

We kunnen cursussen houden op uw kantoor, in uw fabriek of aan boord van uw schip. De training kan ook plaatsvinden bij uw lokale Alfa Laval-vestiging of in het regionale trainingscentrum. De locatie zal worden gekozen op basis van wat u nodig hebt - puur theoretische training of meer 'hands-on' training. U kunt individuele opleidingssessies organiseren voor uw medewerkers of deze trainingen deel laten uitmaken van uw Performance Agreement met Alfa Laval.

Trainingsfaciliteiten over de hele wereld

Het Alfa Laval Education Centre is gevestigd bij onze vestiging in Tumba, Zweden en is een centrale trainingsfaciliteit voor klanten in Europa, waar we al jarenlang klanttrainingen houden en onze apparatuur kunnen demonstreren, demonteren en monteren.

In ons Test & Training Centre in Aalborg, Denemarken kunnen we scheepvaart- en dieseltraining geven, alsook in Glinde, Duitsland.

We houden ook trainingssessies in onze lokale vestigingen over de hele wereld. Het is dus meestal mogelijk om cursussen voor uw personeel te organiseren op een locatie bij u in de buurt.

We bieden gespecialiseerde scheepvaart- en dieseltraining bij ons Norwegian Training Centre in Manilla op de Filippijnen, alsmede bij de Shanghai Maritime University in Shanghai, China. 

Klanten aan het woord

Zeer goede, leerzame cursus. We hebben de problemen die we hebben besproken en zaken waar we vragen over hadden zijn beantwoord. 
/ StatoilHydro
Combinatie van 'hands on' + lezingen = Goed!
/ Wärtsilä