Product and industry related training

Request specific training for your team.

Inspelen op kritieke industriële uitdagingen

Alfa Laval biedt sectorgerelateerde trainingen voor haar systemen en apparatuur voor personeel in bijvoorbeeld de brouwerij-, ethanol-, milieu- en sanitaire industrie. We kunnen ook cursussen organiseren voor andere bedrijfstakken. Laat ons weten dat u hierin geïnteresseerd bent, dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Customer trainingAlfa Laval producten worden vaak geïnstalleerd in het hart van de processen van onze klanten. Onze training kan uw management en uw medewerkers waardevolle inzichten verschaffen over hoe zij op de kritieke uitdagingen van vandaag kunnen inspelen. Waaronder het verhogen van de productiviteit, energiebesparing en het verminderen van de milieu-impact in verschillende fasen van de processen in uw bedrijf.

Training voor optimale prestaties en besparingen

Ongeacht in welke sector u actief bent, als u Alfa Laval-producten laat installeren, verzekert u de betrouwbaarheid ervan door uw personeel te trainen deze op de juiste manier te bedienen en te onderhouden, met optimale prestaties en operationeel rendement.

Brede know-how van toepassingen

Alfa Laval is een wereldwijd toonaangevende leverancier van eersteklas producten op het gebied van warmteoverdracht, scheiding en vloeistofbehandeling. Wij beschikken over een diepgaande kennis van de toepassingen van onze klanten in een breed scala van industrieën. Onze trainingen en kennissupport zorgen ervoor dat u voorbereid bent op de uitdagingen waarmee u te maken krijgt.

 

Interesse in een training voor uw bedrijf? 

Vul het formulier op onderstaande link in, dan nemen we voor nadere besprekingen contact met u op.

Kennisgeving van interesse

De klant aan het woord

Ik wil graag onze waardering uiten voor de interessante presentatie in ons laboratorium tijdens de Advanced Marine and PowerGen Training. 

De feedback van zowel de trainees als de technische groep was zeer positief! Iedereen heeft veel opgestoken van uw kennis over zuivering en filtratie.


/Chevron
Uitstekende, vakbekwame instructeur die zijn kennis en expertise graag wilde delen. Goed trainingsmateriaal
/ExxonMobile