Product guide 1920x480

Alfa Laval Pruduct Catalogus

Zoek specifieke producten en onderdelen online en ontvang een offerte van een lokale distributeur.

The Service Campaign Hero still 3 1920x480

Warmtewisselaar Services

Bespaar energie door goed voor uw warmtewisselaar te zorgen

Accelerate Sustainable Solutions

Verduurzaming versnellen

Stel je een duurzamere wereld voor

 efficiënte warmtewisselaar kiezen

HEXpert-selectietool

De eenvoudigste manier om de meest efficiënte warmtewisselaar voor uw proces te kiezen

Alfa Laval CultureOneā„¢  Premium separators for single-use biopharmaceutical processing

Alfa Laval CultureOneā„¢

Separator van topklasse voor de verwerking van biofarmaceutische producten voor eenmalig gebruik

Duurzame oplossingen in scheidingstechnologie, warmteoverdracht en vloeistofbehandeling

Alfa Laval is een toonaangevende leverancier op het gebied van scheidingstechnologie, warmteoverdracht en vloeistofbehandeling. Onze apparatuur, systemen en services worden ingezet voor de behandeling van water, het verminderen van emissies en het minimaliseren van water- en energieverbruik, evenals voor het verwarmen, koelen, scheiden en transporteren van voedingsmiddelen.

Scheepvaart

De maritieme industrie verandert steeds sneller, vooral als het gaat om nieuwe vereisten op het gebied van energie-efficiëntie en milieu. Alfa Laval heeft de oplossingen en de knowhow die u nodig heeft om voorop te blijven lopen.

Complete marine solutions

Duurzame Energie

Alfa Laval is nauw betrokken bij het opwekken van vele vormen van duurzame energie. Door middel van onder andere onze warmtewisselaars, filtratiesystemen en seperatoren helpt Alfa Laval mee aan een duurzame toekomst.

Energy 640X360

Levensmiddelen

Al decenia lang helpt Alfa Laval producenten van levensmiddelen bij het produceren van voeding, dranken en zuivel. Dit doen wij met onze technologieën in vloeistofscheiding, warmteoverdracht en vloeistofbehandeling.

food 640x360

Snelle selectie

Met Alfa Laval kunt u gemakkelijk de beste oplossing voor uw toepassing vinden. Bekijk onze snelle selectietool om door producten te bladeren en Alfa Laval-partners te vinden om een offerte aan te vragen.

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Quick selection

Alfa Laval Service

Wanneer u contact opneemt met Alfa Laval voor services en onderdelen, profiteert u van snelheid en betrouwbaarheid die u tijd en geld besparen - terwijl u een verantwoorde keuze maakt voor veiligheid en milieu.

service-960x480

De juiste warmtewisselaar vinden

Met de expertise van tientallen jaren ervaring in warmtewisseling biedt Alfa Laval begeleiding en handige tools om u te helpen de huidige uitdagingen op het gebied van verwarming en koeling aan te gaan. Onze productgids is een interactieve bron die u kunt gebruiken om de ideale oplossing voor uw toepassing te vinden.

AL HC640x360

Duurzame optimalisatie

Het milieu beschermen en tegelijkertijd uw bedrijf ondersteunen. Dat is onze belofte aan onze klanten. We beloven klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken door middel van procesoptimalisatie: hogere efficiëntie, minder uitstoot en minder afval, meer terugwinning van waardevolle hulpbronnen en bijproducten en meer besparing van grondstoffen, energie en water. Goed voor iedereen. Goed voor de planeet. Goed voor het bedrijf.

Sustainable optimization plant child adult hands 640x360

Duurzame oplossingen voor een betere wereld

We bieden oplossingen die niet alleen voorzien in de behoeften van onze klanten, maar ook in die van onze planeet. In ons meest recente duurzaamheidsverslag vertellen wij wat wij doen om betere leefomstandigheden voor iedereen te creëren.

sustainability 640x360

Ben jij nieuwsgierig?

Bij Alfa Laval doen we altijd een stapje extra om de grootste uitdagingen aan te gaan. Onze drijfveer is om meer succes te creëren voor onze klanten, medemens en de planeet. Dit kan alleen worden gedaan met de hulp van toegewijde mensen met een onderzoekende geest. Nieuwsgierigheid is de vonk achter goede ideeën. En goede ideeën boeken vooruitgang.

Lees meer over Alfa Laval als werkplek en vind onze vacatures op onze carrièrepagina.

Bezoek onze vacaturepagina