Hero banner career 1920x480
banner mobile career 640x360

Are you curious?

Werken bij Alfa Laval

Ben jij nieuwsgierig?

Bij Alfa Laval gaan we altijd net iets verder om de lastigste uitdagingen het hoofd te bieden. Wij streven naar het versnellen van succes voor onze klanten, onze mensen en onze planeet. Dit is alleen te bereiken met toegewijde mensen met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Geweldige ideeën ontstaan immers door nieuwsgierig te zijn en geweldige ideeën zorgen voor vooruitgang.

Wil jij samen met ons aan de toekomst van onze planeet werken? Dan ben je vast nieuwsgierig naar onze vacatures!

Advancing better. Met Alfa Laval.

Bekijk onze vacatures

Ben jij nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Maak kennis met de mensen bij Alfa Laval! Zij vertellen hoe zij door hun ideeën en betrokkenheid
bijdragen aan de toekomst van onze planeet. Wil jij dat ook? Kom dan naar Alfa Laval!

”I continuously find new
challenges”

Maak kennis met Camilla Arvidsson
Marketing & Product Management

”Super nice!”

Maak kennis met Manal Mohamed Abdeslam
Human Resources

”Be brave!”

Maak kennis met Jay Jeong  
Refinery Market Manager

”Proving customer value”

Maak kennis met Jonathan Molander
Production

Bekijk onze vacatures

"We contribute to our agile transformation!"

Maak kennis met ons Automation team

"You create your own success"

Madeleine Gilborne, Sustainability Specialist

"Have an open mind to learn new things"

Gurudatt Bhat, IT Specialist

”I’m saving the world!”

Maak kennis met Eva Andersson, Senior Specialist Refinery Processes

 

Bekijk onze vacatures

Onze oplossingen

Zeewater verfrissender maken voor zeedieren

Microplastics vormen een ernstige bedreiging voor onze oceanen en zeeën. Het duurt honderden jaren voordat ze afgebroken zijn en ze kunnen op de lange termijn schade toebrengen aan veel verschillende zeeorganismen. Bovendien slikken we allemaal stukjes microplastic in wanneer we water drinken. Bij Alfa Laval hebben we membraanbioreactoren ontwikkeld voor afvalwaterinstallaties die in staat zijn microplastics  tot maar liefst 0,0002 mm weg te filteren. En dat is goed nieuws voor alles en iedereen die in het  water leeft of water nodig heeft om te leven.

turtle in sea 640x360

Maak kennis met onze collega Jessica Bengtsson

Maak kennis met onze collega Jessica Bengtsson, specialist in membraan- en waterfiltratieoplossingen. Ze maakte deel uit van het Roskilde Fjord-pilotproject, waarbij de membranen van Alfa Laval de National Energy Globe Award ontvingen voor hun uitstekende resultaten.

 

Lees haar verhaal     Bekijk onze vacatures


woman with a flie on her nose 640x360

Een andere kijk op het voedsel van morgen

Er is een toenemende behoefte aan hoogwaardige eiwitten. De landbouwgrond op onze planeet raakt echter op, terwijl er steeds meer mensen bijkomen. Dit is een lastig vraagstuk. Insectenteelt zou een antwoord kunnen zijn. De larven van de zwarte soldatenvlieg groeien snel en kunnen binnen enkele weken worden geoogst. Dankzij de technologieën van Alfa Laval kunnen deze kleine insecten worden verwerkt tot levensmiddelen. In vergelijking met conventionele landbouw is 90 procent minder ruimte en voer nodig. Er gaat dus veel aandacht uit naar de zwarte soldatenvlieg. Wellicht schuilt hierin de oplossing voor een van onze grootste uitdagingen. 

Lees het hele verhaal    

sumit pingle 640x360

Maak kennis met onze collega Sumit Pingle

Maak kennis met Sumit Pingle, die al jarenlang werkt met verschillende eiwitbronnen en procesoplossingen. Volgens hem hebben de in meer dan 50 jaar opgebouwde ervaring van Alfa Laval, naast het feit dat alle kernproducten van Alfa Laval nodig zijn in de procesoplossing, het bedrijf tot een belangrijke en bekende partner voor de sector gemaakt.

Lees meer over Sumit Pingle      Bekijk onze vacatures

Een zorgeloze vaart met Alfa Laval

De kapitein van een koopvaardijschip wil op de eerste plaats een lading veilig van A naar B vervoeren, maar het is net zo belangrijk om de strenge regelgeving op het gebied van uitlaatgasemissies en het lozen van water na te leven. Het niet navolgen van regelgeving kan leiden tot hoge boetes en kostbare vertragingen. Dankzij onze online verbinding met de apparatuur aan boord kunnen continu meer dan 500 datapunten vanaf het schip worden verzameld. Wanneer er een kritiek alarm afgaat of een systeemstoring wordt geconstateerd, worden de kapitein en de bemanning daar onmiddellijk van op de hoogte gebracht. Ze worden op afstand en met onmiddellijke actie ondersteund door Alfa Laval. Alsof er een beschermengel aan boord is, die het mogelijk maakt om met een gerust gevoel door te varen.

Lees het hele verhaal     Bekijk onze vacatures

captain marine 640x360

dog and cat laying on the floor 640x360

Industriële restwarmte omzetten in knus comfort

Tegenwoordig gaat er in industriële processen circa 50.000.000.000 watt aan energie verloren, waarvan veel in de vorm van restwarmte. Waarom zouden we deze enorme hoeveelheid energie gewoon in de buitenlucht laten verdwijnen? Met onze hoogwaardige platenwarmtewisselaars kan de overtollige warmte van zulke processen effectief worden geabsorbeerd en benut. Bijvoorbeeld als stadsverwarming. Dit zorgt niet alleen voor comfort binnenshuis, maar ontlast ook onze atmosfeer door de uitstoot van koolstofdioxide met wel 150 miljoen ton per jaar terug te dringen.

      Lees verder               Bekijk onze vacatures

Lees Here nr. 37 in een klikbare versie met links

Artikelen over innovatieve voedselverwerking, waarbij insecten in hamburgers worden veranderd, en nieuwe technologie om hernieuwbare energie op te slaan zijn slechts twee voorbeelden van de inhoud van het nieuwe HERE-magazine. De artikelen illustreren wat wij bedoelen met verantwoorde groei: het bieden van oplossingen die zowel de mens als de planeet ten goede komen. HERE heeft in 2019 de Swedish Publishing Prize gewonnen.

here no37 640x360