Service Kits – Dry Dock Kits voor Aalborg-boilers

Wanneer uw schip zich in het droogdok bevindt, is dit een perfecte gelegenheid om problemen aan te pakken die tot incidenten zouden kunnen leiden tijdens de lange periode op zee die erop volgt. Met de Alfa Laval Aalborg Dry Dock Kits heeft u alles wat nodig is voor proactief onderhoud of een grondige revisie van uw boilerinstallatie.

Goed verpakte expertise

Alfa Laval heeft unieke ervaring met de productie van en het werken met maritieme boilerboilersystemen. De servicespecialisten van Alfa Laval plegen al decennialang onderhoud aan boilerboilers en branders en weten daarom als geen ander welke onderdelen na verloop van tijd gevoelig worden voor storingen.

Met deze kennis hebben we Alfa Laval Aalborg Dry Dock Kits ontwikkeld voor Alfa Laval Aalborg-boilers van de types OL en AQ18 met Alfa Laval Aalborg- KBSD-branders. Door de kits te gebruiken voor het tijdig plegen van onderhoud in een droogdok, kunt u storingen tijdens het vervoer van goederen vermijden. Zo voorkomt u veiligheidsrisico's en ernstige gevolgen, zoals het verlies van zware stookolie (HFO) en vrachtverwarming.

Aalborg KBSD 400px

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op voor vragen en serviceaanvragen.

Neem contact met ons op

Bel voor maritieme service en ondersteuning +46 4636 7700.

Voordelen

  • Hoger rendement van de branders
  • Betrouwbaarheid van de branders
  • Vrijwel geen onderhoud
  • Afstemming van uw bestaande vloot op nieuwbouwschepen met moderne apparatuur aan boord

De juiste OEM-onderdelen

Onze Dry Dock Kits zijn zorgvuldig samengesteld door onze engineers en bevatten de juiste OEM-reservedelen voor uw boilerboilerinstallaties. Als u zo'n kit klaar heeft liggen bij aankomst in het droogdok voorkomt u spoedorders en extra vrachtkosten.

Klaar om u te helpen

Onze Dry Dock Kits bevatten alles wat u nodig hebt voor het onderhoud aan uw boilerboiler in het droogdok. Als u ondersteuning nodig hebt, neem dan contact met ons op voor advies of vraag hulp van een Alfa Laval Service engineer.

Overige services uit ons 360​​° Service Portfolio

  • Alfa Laval Equipment Upgrades voor Aalborg-boilers
  • Alfa Laval Service Kits voor Aalborg-boilers
  • Alfa Laval Reservedelen voor Aalborg-boilers
  • Alfa Laval Emergency Kit voor Aalborg-boilers
Cogwheel duo icon small EN RGB mini