2020-10-02 Product news

Inleiding op ontwerpen van koude blokken in brouwerijen | Een webinar

Brouwerijen moeten rekening houden met uiteenlopende behoeften, waarbij naleving van hygiënische normen en behoud van hoge productie-efficiëntie centraal staan. In ons eerste webinar over het koude blok belichten we de belangrijke stappen waarmee we deze doelen kunnen bereiken.

7 oktober 2020

In dit gratis webinar komt het volgende aan bod:

  • Een ontwerptraject voor het koude blok: een klantscenario
  • Risico op mogelijke problemen en traceerbaarheid versus de mate van automatisering in het koude blok
  • Van gefabriceerde componenten tot gefabriceerde systemen. Het belang van waardecreatie in de ontwerpfase van het gehele koude blok

Over de sprekers: 

  • Alexander Stogniy behaalde zijn mastersdiploma in voedseltechnologie aan de Staatsuniversiteit Moskou. Daarna werkte hij eerst enkele jaren bij een brouwerij in Sint Petersburg, waarna hij zijn carrière voortzette bij Alfa Laval. Alexander is nu Global Sales Manager Brewery Systems, met 15 jaar ervaring bij Alfa Laval en 18 jaar in de brouwerijsector. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van Brewery Systems over de hele wereld.                         
  • Denis Martin behaalde zijn ingenieursdiploma in vergisting en brouwerijen in België en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de brouwerijsector.   Zijn werk bij Alfa Laval is gericht op de markt voor ambachtelijk brouwen, met de focus op het aanpassen en ontwikkelen van producten voor de specifieke behoeften van ambachtelijke brouwers.

Wie zullen voordeel hebben van dit webinar: 

beer brew20 640x360

Vul dit formulier in als u deze opgenomen webinar graag wilt ontvangen

Wilt u ook graag toekomstige webinars ontvangen?

De informatie wordt opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Alfa Laval.

Gerelateerde content: