Alfa_Laval_Gas_as_fuel_1218x304px.jpg

Mariene apparatuur en oplossingen voor LNG als brandstof.

Helpt u het gasvoordeel veilig te stellen

Een groeiend aantal reders drijft zijn schepen aan met LNG. Of u die keuze nu al heeft gemaakt of de mogelijkheden nog verkent, Alfa Laval kan u op weg helpen. In meer dan vijftig jaar werk met gas, beginnend met vracht en uitbreidend naar LNG als brandstof, hebben we de apparatuur, kennis en diensten ontwikkeld om u effectieve oplossingen te bieden. Van het waarborgen van de veiligheid tot het verhogen van de efficiëntie en het verder verminderen van emissies, u vindt wat u nodig heeft om maximaal te profiteren van LNG.

 

Neem contact met ons op

 


Producten en oplossingen

Aalborg keteloplossingen

Alfa Laval Aalborg dual-fuel ketels zijn meer dan een efficiënte oplossing voor uw stoom- en warmwaterbehoeften. Ze kunnen zowel vrije stroming als methaan vermengd met inert gas aan, bieden veilige, effectieve manieren om verdampingsgas (BOG) te beheren en vereenvoudigen operaties in verband met tankinspectie.

Boiler system 2

Warmtewisselaars

Alfa Laval heeft robuuste oplossingen voor gebruik in gastoevoersystemen, die hoge eisen stellen aan thermische apparatuur. De hogedruk FCM LNG maakt gebruik van diffusiegebonden printplaatwarmtewisselaartechnologie (PCHE).

Heat exchangers 3

Gasverbrandingseenheid

Op LNG-tankers is de Alfa Laval Gas Combustion Unit (GCU) een veilige oplossing met hoge capaciteit voor het beheer van boil-off gas (BOG) wanneer het niet kan worden gebruikt voor voortstuwing. Het eenvoudige – en dus betrouwbare – ontwerp wordt versterkt in de GCU 2.0, die is uitgerust voor connectiviteit en een nog langere levensduur heeft.

gcu3 newly enhanced 1

Smit LNG-inertgassysteem

Het LNG-systeem van Alfa Laval Smit is een inertgasgenerator van het verbrandingstype, gebouwd op vijf decennia ervaring met inertgastoevoer. Het produceert inertgas met een laag dauwpunt, dat voldoet aan de eis van zeer droog en hoogwaardig inert gas op LNG-tankers.

Inert Gas System 3
. . . .

Alfa Laval Marine Services en onderdelen

24-7-Service&Support-service.block.jpg

Wereldwijd en 24/7 is Alfa Laval Marine Service uw weg naar meer uptime, geoptimaliseerde prestaties en echte gemoedsrust. Ons netwerk is altijd beschikbaar en ons serviceaanbod zorgt voor betrouwbaarheid, efficiëntie en compliance gedurende de hele levensduur van uw apparatuur.


Ontdek onze servicemogelijkheden

24/7 services, onderdelen en ondersteuning

Service woman 7.jpg

Wij zijn altijd en overal bereikbaar:

+46 4636 7700
marine.service@alfalaval.com

 

Ons wereldwijde netwerk van servicecentra, distributiecentra en buitendienstmonteurs staat altijd voor u klaar.

Alfa Laval Test & Training Center

Betrouwbaarheid staat voorop bij apparatuur voor LNG-gebruik. Alfa Laval bereikt dit niet alleen door jarenlange ervaring, maar ook door uitgebreide tests in het Alfa Laval Test & Training Centre. Deze unieke faciliteit heeft een hele sectie die is gewijd aan het waarborgen van veilige, efficiënte gasoperaties.

TTC gas 2
.

Neem contact op

Die informatie wordt opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met het van Alfa Laval.

We zijn er om u te helpen

Wilt u meer informatie over apparatuur en oplossingen voor LNG als brandstof of een offerte voor uw schip, neem dan contact met ons op.

 

Contact boiler3 2020 640x360.jpg

 

Gedetailleerd verzoek