2023-03-02 Product news

Nieuwe Managing Director bij Alfa Laval Benelux

Per 1 februari 2023 heeft Cedric Domont de verantwoordelijkheid op zich genomen als nieuwe Managing Director voor Alfa Laval Benelux, de Alfa Laval Sales Company die verantwoordelijk is voor de verkoop en marketing van producten en systemen en de verkoop van reserveonderdelen en diensten voor separatie, warmteoverdracht en vloeistofbehandeling in de Benelux.

imageiqetm.png

 

Cedric (43 jaar en afkomstig uit Frankrijk) heeft meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsstrategie en verkoopbeheer in verschillende functies binnen de Alfa Laval Group. Hij begon zijn carrière in operations en stapte al snel over naar leidinggevende posities in sales. In zijn laatste rol als Head of Global Service Sales op het hoofdkantoor van Alfa Laval in Lund, Zweden, heeft hij leiding gegeven aan de Service Sales Transformation in Global Sales & Service, waarmee hij heeft bijgedragen aan een opmerkelijke groei.

"Het is een voorrecht en een eer om deze kans te krijgen en ik kijk ernaar uit om leiding te mogen geven aan het fantastische team in een van de belangrijkste markten voor Alfa Laval. Onze markten zijn de afgelopen jaren enorm veranderd en Alfa Laval heeft zoveel te bieden ten aanzien van duurzaamheid. Ik kijk ook uit naar de ontmoeting met onze klanten en onze zakelijke partners om de samenwerking nog verder te ontwikkelen".Cedric verhuist met zijn gezin naar Breda en gaan werken in het Alfa Laval-kantoor in Breda (Baarschot 2 – 4817 ZZ Breda).

Over Alfa Laval 

Alfa Laval is actief op het gebied van energie, scheepvaart en voedsel en water en levert zijn expertise, producten en service aan een breed scala van industrieën in zo'n 100 landen. Het bedrijf zet zich in voor het optimaliseren van processen, het creëren van verantwoorde groei en het stimuleren van vooruitgang - altijd een stap verder om klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun zakelijke én duurzaamheidsdoelstellingen.De innovatieve technologieën van Alfa Laval zijn gericht op het zuiveren, verfijnen en hergebruiken van materialen, om het meer verantwoord gebruiken van natuurlijke hulpbronnen te bevorderen. Ze dragen bij aan verbeterde energie-efficiëntie en warmteterugwinning, betere waterbehandeling en minder uitstoot. Daarmee versnelt Alfa Laval niet alleen het succes voor zijn klanten, maar ook voor mensen en onze planeet in het algemeen. Elke dag opnieuw de wereld beter maken. Het draait allemaal om Advancing better™.Alfa Laval heeft 20.300 medewerkers. De jaaromzet in 2022 bedroeg SEK 52,1 miljard (ongeveer EUR 4,9 miljard). Het bedrijf staat genoteerd aan Nasdaq OMX

 

www.alfalaval.nl

 

Contact persoon:
Rob van Laere
+31765791521
rob.vanlaere@alfalaval.com

Tags

Alles
Cedric Domont 640x360

Gerelateerde content: