2022-07-28 Product news

Kom naar Alfa Lavals nieuwe Net-zero launch event − We zijn terug met nieuwe producten en inzichten!

Na een succesvolle eerste editie in februari 2022 is Alfa Laval terug met nieuwe inzichten over hoe we de verduurzaming in de energiemarkt kunnen versnellen. Het Alfa Laval Net-zero launch event zal zich toespitsen op hoe we enkele van de meest urgente problemen van vandaag willen aanpakken. Dit omvat alles van de interessante mogelijkheden die de toenemende digitalisering met zich meebrengt, tot de vele manieren waarop we onze gemeenschappelijke decarbonisatiedoelstellingen kunnen aanpakken.

 

"We nodigen klanten van over de hele wereld uit om aan het event deel te nemen met als thema 'Innovatie die verduurzaming versnelt'. Onze inspirerende line-up van sprekers zal ons meenemen in hun vakgebied, en ons laten zien hoe we onze betrokkenheid bij energie-efficiëntie, schone energie en circulariteit tot leven kunnen brengen," zegt Thomas Møller, Executive Vice President van Alfa Laval's Energy Division. 

“Deze drie gebieden vormen de hoekstenen van Alfa Lavals verduurzamingsaanbod en ze vormen de kern van de wijze waarop we onze klanten kunnen ondersteunen om Net-zero te bereiken” vervolgt Møller. “Dit prikkelt onze verbeelding en stimuleert onze innovaties. Tegelijkertijd moeten we inzien dat het versnellen van de Net-zero transitie moet gebeuren door partnerschappen, waar complementaire expertise en kennis samenkomen om grensverleggend te kunnen werken.”

Alfa Laval is pionier als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe technologieën die het rendement verhogen, kosten verlagen en verduurzaming bevorderen. Dit evenement is dan ook bedoeld om een aantal van deze belangrijke producten en technologieën samen te vatten die een antwoord kunnen bieden op de huidige uitdagingen en kansen van de industrie. Zo zijn oplossingen voor hergebruik van warmte en vloeistofkoeling op dit moment trending in de wereldwijde datacenterindustrie, waarin Alfa Laval voorop loopt met nieuwe producten die speciaal zijn ontwikkeld om datacenters energiezuiniger te maken. Een ander voorbeeld is Alfa Lavals inzet op connectiviteit, met belangrijke aandacht voor thermal scanning en Artificial Intelligence (AI). 

De experts in de studio zullen ook vertellen over de laatste ontwikkelingen die Alfa Laval te bieden heeft op het gebied van scheidingstechnologieën, filtersystemen, hybride luchtkoeling en langdurige energieopslag. Daarbij zullen veel interessante nieuwe producten worden gelanceerd, zoals de Alfa Laval Moatti 180-reeks, Packinox+, HYAC, en nog veel meer.

Dus als u mee wilt bouwen aan een betere toekomst, zorg dan dat u aanwezig bent op Alfa Laval's Net-zero launch event.

Het evenement, waaraan u gratis kunt deelnemen, vindt online plaats op 15 september 2022 om 14.00 uur.

Voor meer informatie:

Tomas Bäckefjord
Vice President Marketing & Communications, Energy Division
GSM: +46725554458
tomas.backefjord@alfalaval.com

Tags

Alles
Innovations that accelerates sustainable solutions 640x360

Kom meer te weten!

Kom meer te weten over het  Alfa Laval Net-zero launch event. 

> Bekijk het programma hier

7.14 intro image.jpg

Verduurzaming versnellen

Samen met onze klanten en onze partners versnelt Alfa Laval de transitie naar efficiëntere, schonere energieoplossingen en brengt het de circulaire economie vooruit. Onze diepgaande kennis van de sector stelt ons in staat om klantprocessen te optimaliseren, de moeilijkste uitdagingen aan te gaan en de wereld elke dag beter te maken

Start uw transitie hier

Gerelateerde content: