Apparatuur voor pilottests bij verwerking van plantaardige eiwitten

 

In staat zijn om betrouwbare tests uit te voeren die nauwkeurig procesgedrag op grote schaal voorspellen, is cruciaal bij het optimaliseren van bestaande processen of het experimenteren met nieuwe recepten en grondstoffen. 

Alfa Laval biedt een speciaal assortiment testapparatuur en apparatuur op pilotschaal, inclusief alle kerncomponenten die nodig zijn bij de productie van plantaardige eiwitten. Kiezen voor Alfa Laval apparatuur zorgt voor consistente resultaten bij het opschalen en minimaliseert risico's, tijd en kosten tijdens de commercialisering. 

pilot plant based
14 reliable data plant based

Krijg betrouwbare gegevens 

Onze compacte, kant-en-klare pilotskids maken het gemakkelijk om tests uit te voeren om tot een ​​proof of concept te komen en prestaties te beoordelen, wat procesoptimalisatie en opschaling vergemakkelijkt. Met andere woorden: of u nu een start-up, een technologiecentrum of een gevestigde producent bent, wij hebben de perfecte oplossing voor u.  

Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u alle noodzakelijke apparatuur kopen of huren of alle benodigde tests uitvoeren in onze testfaciliteiten.  

Ons team van toepassingsexperts helpt u graag bij het testen en ontwikkelen van nieuwe recepten en processen of bij het optimaliseren van bestaande processen. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Testunits voor scheiding 

We helpen u bij het vinden van de ideale separatoren voor uw processen. Van eerste laboratoriumtests en pilottests tot volledige productie: we bieden uitgebreide testmogelijkheden, zodat u onze apparatuur kunt testen tijdens uw hele ontwikkelingsproces.  

Testen kunt u bij u op locatie uitvoeren met behulp van apparatuur uit onze Equipment Pool. Onze Equipment Pool heeft een breed scala aan separatormodellen die geschikt zijn voor verschillende scheidingstaken bij plantaardige eiwitten. Dit maakt het u gemakkelijk om te testen en de optimale apparatuur voor uw proces en grondstof te vinden voordat u investeert. 

Meer informatie over onze separatoren

CR 250 640x360
foodec plant based

Foodec testmodules 

De pilotskids met een Alfa Laval Foodec decanteercentrifuge zijn compact en gemakkelijk te installeren en te bedienen. Ze bieden waardevolle inzichten bij het ontwikkelen van nieuwe producten of het optimaliseren van bestaande processen.  

Skids met een Foodec decanteercentrifuge zijn beschikbaar voor modellen van verschillende formaten en kunnen worden geconfigureerd om te voldoen aan uw proef- en/of productievereisten. Deze skids zijn uitgerust met een geavanceerd regelsysteem, waardoor parameters gemakkelijk kunnen worden aangepast en laboratoriumtests kunnen worden verfijnd. Als gevolg hiervan is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om prestaties te valideren voordat u opschaalt naar commerciële productie. 

Meer informatie over Foodec decanteercentrifuges

Testunits voor membraanfiltratie 

Alfa Laval biedt volledig geïntegreerde membraanfiltratiesystemen voor R&D, opschaling en procesoptimalisatie. We bieden units in formaten die geschikt zijn voor testruns op laboratorium- en op pilotschaal. Deze units maken het gemakkelijk om verschillende membraansoorten te testen. U krijgt waardevolle inzichten over de concentratie die kan worden gerealiseerd, hoe vloeistoffen met verschillende niveaus van viscositeit zich gedragen, indicaties van vervuiling en reinigende eigenschappen, gegevens over de zuiverheid van de eiwitfractie en de verwachte opbrengst. 

Met onze testunits kunt u het volgende doen: 

  • Krijg inzichten over de stabiliteit van het proces op de lange termijn. 
  • Ontvang solide gegevens voordat u opschaalt naar commerciële productie. 
  • Produceer productmonsters die naar potentiële klanten kunnen worden gestuurd. 

Meer informatie over TestUnit M20    Meer informatie over PilotUnit Multi

PilotUnit Multi transparent 640x438
evaporation system plant based

 

Testunits voor verdamping 

Controleer de prestatie-, efficiëntie- en reinigingsvereisten rechtstreeks op locatie met een mobiel Alfa Laval pilotsysteem voor verdamping of voer tests uit in het test- en innovatiecentrum van Alfa Laval. Ons team van processpecialisten helpt u bij het vinden van de optimale oplossing op basis van uw vereisten en bedrijfsomstandigheden.  

Meer informatie over onze verdampingssystemen