Alfa Laval - Brewhouse

Brouwzaal - Uitdagingen en oplossingen

.

Wort klaarmaken

Trage wortproductie, hoog energieverbruik, verlies van ingrediënten, hoog waterverbruik en bederf zijn slechts enkele van de meest voorkomende problemen bij de productie van wort en fermentatie. Gewone problemen waarvoor we buitengewone oplossingen hebben gevonden om de prestaties van brouwerijen te verbeteren.

barlay in brewhouse

Uitdaging

  • oxidatie tijdens het maischen en risico op veroudering

Resultaat

  • verhoog de opbrengst door alle bierleidingen met ontlucht water te reinigen
  • verbeterde biersmaakstabiliteit en houdbaarheid
.

Whirlpool

Scheiding van trub, gepelletiseerde of hele hop uit uw wort

Carlsberg Northampton case 640x360

Uitdaging

  • verlies van wort en aanzienlijk bierafval
  • hoge doorvoer van vaste stoffen naar wortkoeler kan vervuiling veroorzaken 
  • potentiële hoge kosten voor verwijdering van afvaltrub

Resultaat

  • recupereer tot 99% wort dat anders als trub verloren gaat en produceer meer bier
  • kortere tijd voor whirlpoolen en lager energie- en waterverbruik
  • hoger verbruik van hop door tegenstroomspoeling van vaste stoffen
  • verminderde afvoer en minder vervuiling / verstopping in de wortkoeler
  • zet trub om in een waardevol bijproduct
.

Wortkoeling

Laat uw wort koelen na het koken

Boston Beer case 640x360

Uitdaging

  • hoge energiekosten

Resultaat

  • energiereductie tot 40% door hergebruik van energie uit wortkoken en daaropvolgende brouwsels
.

Laten we afspreken

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.