Re-Made to matter

Hergebruik om er toe te doen

Maak een verandering – voor uw bedrijf en onze planeet

Stap over naar een nieuwe Alfa Laval platenwarmtewisselaar en krijg een vergoeding voor uw oude apparatuur

Stap over naar een nieuwe Alfa Laval platenwarmtewisselaar en krijg een vergoeding voor uw oude apparatuur


Hebben uw warmtewisselaars het einde van hun productlevenscyclus bereikt? Of bent u op zoek naar een moderne oplossing om de efficiëntie te verhogen?

Er is nooit een beter moment geweest om een vervanging te overwegen. Ruil uw oude warmtewisselaar in voor een nieuwe met ons nieuwe uitwisselingsprogramma, en wij zullen de waarde van uw oude apparatuur vergoeden.

Vind vandaag uw upgrade

Upgrade to a new plate heat exchanger and get a refund for your old equipment

 

GreenOne-energy-savings-new-EN.jpg

De gemakkelijke manier om uw energiekosten te verlagen en energie-efficiëntie te verhogen


Een teruggave is slechts het begin van uw besparingspotentieel met het nieuwe uitwisselingsprogramma. De innovatieve warmtewisselaartechnologie van Alfa Laval zal de energie-efficiëntie van uw processen aanzienlijk verhogen. Dat betekent drastisch lagere stroomverbruik en koolstofemissies, samen met een aanzienlijke vermindering van uw langetermijnbedrijfskosten (TCO).

Met andere woorden, is het een klassieke win-win-win situatie. Als u klaar bent om te zien hoeveel u kunt besparen, dan kunt u vandaag nog uw besparing met een Alfa Laval warmtewisselaar berekenen.

Meer efficiëntie. Minder nieuw materiaal.

Er is geen snelle oplossing voor de overgang naar een koolstofneutrale en circulaire toekomst. Gelukkig hebben Alfa Laval en Stena Recycling samengewerkt om een slimme, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing te ontwikkelen.

Dit nieuwe uitwisselingsprogramma maakt het mogelijk om tot wel 100% van de waardevolle metalen die in oude warmtewisselaars worden gevonden, te herwinnen. Dat betekent dat we het milieu kunnen beschermen en het gebruik van nieuw materiaal in onze eigen productie kunnen verminderen. We geven deze besparingen door aan u, met een teruggave op uw oude apparatuur wanneer u overstapt naar een nieuwe Alfa Laval warmtewisselaar.

De milieuvoordelen gaan nog verder wanneer u overschakelt naar moderne, thermisch efficiëntere Alfa Laval warmtewisselaars in uw proces. U zult direct een verbetering zien in uw energie-efficiëntie, en u tegelijkertijd de energiekosten verlaagt.


Boost uw duurzaamheid vandaag

 

GreenOne-end-of-lifecycle-flow-chart.jpg

 

Een baanbrekende samenwerking voor duurzame recycling

Alfa Laval en Stena Recycling hebben samengewerkt om dit baanbrekende uitwisselingsprogramma voor platenwarmtewisselaars mogelijk te maken. We hebben onze toonaangevende expertise en gedeelde passie voor duurzaamheid gecombineerd om een meer circulaire benadering van verwarmings- en koeltoepassingen te creëren. Het is ook een belangrijke stap in de strijd tegen klimaatverandering in onze industrie, ter ondersteuning van het streven van Alfa Laval om tegen 2030 koolstofneutraal te zijn.


Lees meer over het het partnerschap

5 simpele stappen naar een duurzamere bedrijfsvoering

GreenOne-step01.png

1. Vertel ons over uw huidige warmtewisselaar
Op basis van het merk en model berekenen we uw teruggave (de meeste merken worden geaccepteerd).

GreenOne-step02.png

2. Stap over naar een nieuwe warmtewisselaar
Vind het nieuwe model dat het beste bij uw behoeften past.

GreenOne-step03.png

3. Doe uw aankoop

Ontvang direct uw duurzaamheidsrapport en uw teruggave.

GreenOne-step04.png

4. Stuur uw oude unit terug voor recycling

Om een gratis retour te boeken, volgt u de instructies die bij uw nieuwe Alfa Laval warmtewisselaar zijn ingesloten.

GreenOne-step05.png

5. Stena Recycling recyclet uw oude warmtewisselaar
Het materiaal van uw oude warmtewisselaar wordt gebruikt om nieuwe, efficiëntere Alfa Laval warmtewisselaartechnologieën te produceren.

Het makkelijk maken om een verschil te maken

  • Ontdek een nieuw uitwisselingsprogramma van twee leiders in duurzaamheid: Alfa Laval en Stena Recycling.
  • Vervang uw verouderde thermische oplossing en stap over op onze innovatieve, zeer efficiënte platenwarmtewisselaartechnologieën.
  • Ontvang een terugbetaling voor uw oude warmtewisselaar wanneer u deze inruilt voor een nieuwe en zo de industriële circulariteit verbetert.
  • Zie directe energiebesparingen in uw processen, met lagere energiekosten en een verminderde CO2-voetafdruk.
  • Ontvang een gedetailleerd overzicht van uw verbeteringen in energie-efficiëntie om te gebruiken in de duurzaamheidsrapportage van uw bedrijfsvoering.


Maak vandaag een verschil

 

GreenOne-recycling-img.jpg

 

GreenOne-FAQ.jpg

Alle feiten op een rij

Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten over hoe ons uitwisselingsprogramma werkt en hoe uw bedrijf hiervan kan profiteren? Ga naar onze FAQ-pagina om alle feiten te vinden. En als u daar niet het antwoord vindt, kunt u altijd direct contact met ons opnemen, en een van onze experts zal u graag verder helpen!


FAQs

Wilt u meer weten?

Als u een begeleide digitale rondleiding wilt waarbij we u helpen met het proces van het recyclen van uw warmtewisselaar terwijl u korting krijgt op de nieuwe, vul dan gewoon dit formulier in en wij nemen contact met u op. Hetzelfde geldt als u vragen heeft over het uitwisselingsprogramma van Alfa Laval en Stena Recycling.

Your information is stored and processed in accordance to our privacy and data protection policy.