Aardolieraffinaderij

Om concurrerend te blijven in de olieraffinagesector zijn een hoge efficiëntie, lage kosten en duurzaamheid essentieel. Met de oplossingen die Alfa Laval raffinaderijen biedt, kunnen zij hun winstgevendheid eenvoudig verbeteren en tegelijkertijd maximale betrouwbaarheid en productkwaliteit garanderen. Werk met ons samen en profiteer van onze ervaring en knowhow. Samen met uw process engineers creëren onze experts zeer efficiënte oplossingen, die uw raffinaderij naar een hoger niveau zullen tillen.

proud-engineer-in-front-of-oil-refinery-right

 

process experts discussing at table

Services voor procesoptimalisatie

Geïnteresseerd in het verbeteren van de efficiëntie van uw raffinaderij? Ons team van experts heeft in meerdere toepassingen over de hele wereld zijn waarde bewezen. We hebben enkele van onze beste voorbeelden verzameld in de onderstaande galerij.

 

Meer informatie over onze services voor procesoptimalisatie

.

Maximale procesefficiëntie

 • Hogere productiecapaciteit
 • Betere productopbrengst en -kwaliteit
 • Betere energie-efficiëntie
 • Betere betrouwbaarheid
 • Lagere levenscycluskosten

Meer informatie

Minimale project-CAPEX

 • Lagere kosten voor procesapparatuur
 • Vereenvoudigde procesconfiguratie
 • Lagere installatiekosten
 • Optimale oplossingen voor modulair ontwerp

Meer informatie

 

Duurzaamheid

 • Laag energieverbruik
 • Verminderde uitstoot
 • Minimaal koelwaterverbruik
 • Lager materiaalverbruik

Meer informatie

 
.

Oplossingen

Heroverweeg uw processen

De oplossingen van Alfa Laval voor raffinaderijen bieden veel nieuwe mogelijkheden waarmee u de operationele efficiëntie van uw installatie kunt verbeteren, de CAPEX voor nieuwe investeringen kunt verlagen en uw ecologische voetafdruk kunt minimaliseren. We hebben raffinaderijen over de hele wereld geholpen bij het optimaliseren van een breed scala aan processen.

oil-refinery-sunset-green-plants

Heroverweeg apparatuur

Alfa Laval biedt een breed scala aan producten, die zich kenmerken door een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid en die ideaal zijn voor gebruik in raffinaderijen. Dankzij onze lange ervaring binnen de sector weten we precies hoe we oplossingen moeten ontwerpen die de prestaties en de cyclusduur van uw processen maximaliseren.

male and female engineers standing next to alfa laval compabloc welded plate heat exchanger

Heroverweeg service

Wij ondersteunen u met alle soorten services en trainingen die nodig zijn voor hoge prestaties en maximaal rendement gedurende de hele levensduur van uw investering. Met Alfa Laval als uw servicepartner zorgt u voor betrouwbare uptime en hoge efficiëntie, terwijl u de totale eigendomskosten tot een minimum beperkt.

engineer wearing hard hat and safety glasses holding laptop in front of pipes and blue sky

Verhalen en artikelen

Ontdek hoe het Alfa Laval-raffinaderijteam heeft geholpen bij het optimaliseren van processen in tal van raffinaderijen over de hele wereld. Met onze beproefde oplossingen kunnen we u helpen het rendement op uw investeringen in raffinaderijen te maximaliseren, of u nu een renovatie of een nieuwe fabriek plant.

Asian oil refinery worker infront of an Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger

Webinars

Hoe haalt u meer uit raffinageprocessen terwijl u er minder energie in steekt? Onze experts zetten de mogelijkheden uiteen, waarbij ze nadruk leggen op ruwe destillatie en nafta-hydrobehandeling en u een idee geven van hoeveel u kunt besparen.

female-male-engineers-facing-each-other

Duurzame oplossingen

Stel je een duurzamere wereld voor. Een wereld waarin er minder nodig is om nog meer te produceren. Een wereld waarin we efficiënt aan onze groeiende energievraag voldoen en tegelijkertijd de CO2-uitstoot verminderen. Stel u een wereld voor waarin we de kracht van natuurlijke hulpbronnen kunnen benutten en we deze hulpbronnen tegelijkertijd kunnen behouden. Bij Alfa Laval stellen we ons deze wereld niet alleen maar voor. Samen met onze klanten en onze partners werken we aan de verwezenlijking hiervan.

Male and female engineer discussing outside solar panels, windmills and green grass

Optimaal procesontwerp

Eva Andersson en Wivika Laike van Alfa Laval vertellen hoe onze oplossingen u kunnen helpen de winstgevendheid en duurzaamheid van uw raffinaderij te verbeteren.

 

Optimaliseer uw condensatie services

Onze nieuwe oplossingen kunnen u helpen grote besparingen te realiseren en de prestaties in uw raffinaderij te verbeteren. Ze maken het ook mogelijk om veel van de laagwaardige energie terug te winnen die anders zou worden verspild.

 

Downloads

 

Ontmoet ons op

 

Ik wil meer weten

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

Energienieuws van Alfa Laval op LinkedIn

Ontdek hoe u met onze oplossingen en de ondersteuning die we als partner kunnen bieden nieuwe mogelijkheden kunt vinden om meer uit bestaande procestoepassingen te halen en kom erachter hoe we uw bedrijf op de juiste manier kunnen helpen groeien door uw volledige duurzame potentieel te bereiken. Via onze showcasepagina kunt u op de hoogte blijven van onze nieuwste innovaties en oplossingen en het werk dat we doen op het gebied van schone energie, energie-efficiëntie en de circulaire economie.

Blue sky white cloulds Linkedin logo

Bespaar energie - van begin tot eind!

Profiteer van de tientallen jaren ervaring van Alfa Laval in het werken met EPC-projecten en uw eindklanten. Wij kunnen u gedurende het hele project ondersteunen om ervoor te zorgen dat uw klanten het optimale warmtewisselaarpakket krijgen.

engineers and contractor discussing at table